Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Peste două mii de controale neplanificate făcute în august de Garda Națională de Mediu

Garda Națională de Mediu a aplicat în august amenzi de peste 7,37 milioane lei, aproape față de perioada similară a anului trecut.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 17.09.2020 - 10:43

Garda Națională de Mediu a înregistrat o creștere cu peste 97% a valorii amenzilor aplicate luna trecută comparativ cu luna august a anului 2019.

Potrivit raportului lunar, Instituția a efectuat 2.903 controale la nivel național, dintre care 866 controale au fost în urma unor acțiuni planificate la nivelul Gărzii de Mediu iar 2.036 controale neplanificate, venite ca urmare a unor sesizări primite.

Inspectorii Gărzii de Mediu au efectuat controale în ceea ce privește poluarea, în domeniul biodiversității, biosecurității și în ariile protejate. Pe lângă amenzile aplicate în cuantum total de 7.372.750 lei, au fost instituite 46 sistări de activitate, 4 propuneri de suspendare acorduri/autorizații de mediu și s-au acordat 204 avertismente.

Comentarii