Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nădlac: O adolescentă a încercat să iasă din ţară prezentând buletinul verişoarei sale

O fată de 13 ani a fost prinsă de poliţiştii de frontieră arădeni când încerca să iasă din ţară, într-un microbuz, prezentând buletinul verişoarei sale, în vârstă de 20 de ani. Verişoara, la rândul ei, a fost prinsă ascunsă după bancheta din spate a microbuzului.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.06.2018 - 13:31

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I - Nagylak s-a prezentat miercuri, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român Gigel T., în vârstă de 52 ani, care conducea un microbuz înmatriculat în România, care circula pe ruta România-Franţa şi în care se aflau opt pasageri.

Poliţiştii de frontieră au constatat că o fată a prezentat o carte de identitate românească pe numele L.C., în vârstă de 20 ani, în care existau diferenţe de fizionomie între ea şi fotografie. În acelaşi timp, în urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă, după bancheta din spate, o femeie care încerca să evite efectuarea formalităţilor de frontieră.

În urma cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana depistată ascunsă este de fapt cetăţeanul român L.C., în vârstă de 20 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Teleorman, posesoarea documentului de identitate prezentat de fată.

De asemenea, s-a stabilit că fata care s-a legitimat cu documentul de identitate respectiv este de fapt o minoră, în vârstă de 13 ani.

Din declaraţiile persoanelor şi în urma verificărilor efectuate, a rezultat că minora este verişoara persoanei depistate ascunsă şi nepoata şoferului. Aceştia intenţionau să o ducă cu ei în Franţa şi au recurs la această metodă deoarece fata nu avea document de călătorie şi nici acordul notarial din partea părinţilor.

Persoanele implicate în acest caz sunt cercetate pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Comentarii