9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialAstazi, averse de ploaie

Astazi, averse de ploaie

Vremea instabila. In Oltenia, Transilvania, Moldova si in cea mai mare parte a Munteniei innorari accentuate cu averse de ploaie si descarcari electrice. Cantitatile de apa vor depasi local 25-30 l/mp si izolat 60-70 l/mp, cu conditii de grindina. Vant cu intensificari in timpul ploilor. Maxima: 22…28°C, mai ridicate in Baragan si Dobrogea. Minima: 12…20°C. Presiunea atmosferica, stationara la valori relativ scazute.
Maine, vreme instabila

Vreme instabila, cu cer mai mult noros si ploi in toata tara. In centru, sud si est local cantitati de apa insemnate. Vantul cu intensificari, in special in regiunile estice si sud-estice. Maxima: 1…27°C; minima 10…20° C.

In Europa, soare si ploi

Presiunea atmosferica va creste usor in nordul tarii. Vremea va fi instabila in tarile nordice si sud-estice si predominant frumoasa in rest. Vor fi innorari accentuate si va ploua local in nordul Arhipelagului Britanic, tarile baltice si Belarus, in sudul Italiei, Slovenia, Croatia, Bosnia-Hertegovina, Iugoslavia, Bulgaria, Romania si Ungaria. In sud-estul continentului, instabilitatea atmosferica va fi mai accentuata. Aversele de ploaie vor fi asociate cu descarcari electrice si, izolat, cantitatile de apa pot fi mai insemnate.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă