Mascații au dispersat participanții la o înmormântare din Teleorman

Poliţişti, luptători SAS şi jandarmi au intervenit pentru a dispersa participanţii prezenţi la înmormântarea unei persoane din Roşiorii de Vede, care a fost diagnosticată cu COVID-19 anterior decesului.

Share

Romania libera 0 comentarii

Actualizat: 21.10.2020 - 21:59

Maşina mortuară a fost escortată de un echipaj de poliţie până la cimitir, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Imagini de la respectiva înmormântare au apărut şi pe reţelele de socializare.

Miercuri după-amiaza, poliţiştii din Roşiorii de Vede au intervenit la o locuinţă din localitate unde au observat mai multe autoturisme.

"Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Roşiorii de Vede, a fost diagnosticat în urmă cu aproximativ 3 săptămâni cu COVID-19 şi a fost internat iniţial la spitalul din localitate, iar în urma complicaţiilor a fost transferat la un spital din Ilfov, unde a decedat. Autorităţile locale nu au fost anunţate cu privire la decesul persoanei respective. Conform procedurii, persoana decedată urma să fie transportată direct la cimitir, acest lucru nefiind respectat, iar maşina a oprit la locuinţa decedatului", au precizat reprezentanţii IPJ Teleorman.

Poliţiştii fac verificări pentru identificarea tuturor participanţilor la înmormântare pentru a-i amenda. Au fost întocmite trei dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Comentarii