Marian Munteanu, despre eșecul protestelor de stradă recente

Liderul Mișcării Alianța Noastră, Marian Munteanu, explică de ce nu pot convinge "protestele" care, de doi ani, țin prima pagină a ziarelor.

Share

George Dumitrescu 0 comentarii

Actualizat: 25.02.2019 - 12:23

“Principalele cauze ar fi următoarele: 1. NU există o alternativă coerentă în zona opoziției parlamentare; în consecință nu sunt prezentate soluții ci lozinci. 2. NU există o coalizare masivă și ARTICULATĂ a societății civile autentice, patriotice (propagandiștii din zone tip sri/gds/soros reprezintă doar o zonă marginală a societății românești) . 3. E greu să trezești entuziasm susținând... procuratura. :)
4. Alegătorii de dreapta și cei neutri nu agreează grupările și agitatorii penibili de extremă-stânga (neo-marxiști, neo-bolșevici, obrăznicături etc.), promovați agresiv (prin diferite mijloace și instrumente) drept... salvatori ai României.  Problema e că pentru rezolvarea primelor două puncte e nevoie de multă muncă, maturitate și seriozitate. Iar la muncă (fie politică, fie civică), credeți-mă, nu am văzut multă înghesuială. :)
În aceste condiții, PSD va rămâne, multă vreme, la guvernare. Fie că ne place, fie că nu. Doar o alternativă POLITICĂ serioasă va aduce o schimbare reală”, a scris Marian Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii