Liderul unui cunoscut clan mafiot a murit în Penitenciarul Găeşti

Liderul clanului Duduianu, Ion Duduianu, a murit la Spitalul Orăşenesc din Găeşti unde a fost adus după ce i s-a făcut rău în Penitenciarul din Găeşti, unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane, transmite Mediafax.

Share

Rl online 0 comentarii

02.10.2018 - 11:38

Purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Găeşti, Florin Ispas, a declarat, marţi, pentru Mediafax, că bărbatului i s-a făcut rău luni seara, în jurul orei 21.

“Unei persoane private de liberatate i s-a făcut rău. A fost dusă cu Ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Găeşti unde i s-au făcut manevre de resuscitare dar nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvată”, a declarat Ispas.

La rândul său, directorul Spitalului Găeşti, Cristina Seltea, a declarat că Ion Duduianu a intrat în stop cardiorespirator la câteva secunde după ce a fost adus la unitatea sanitară.

“El se ştia cu probleme cardiace. Avea antecedente. Mai suferise un infarct. La câteva secunde după ce a fost adus cu dureri în piept a intrat în stop cardiorespirator. O oră a durat resuscitarea. Nu s-a mai putut face nimic”, a declarat Seltea.

Surse medicale au declarat că Ion Duduianu ar fi a presimţit că o să moară. Când a fost dat jos din Ambulanţă le-a spus cadrelor medicale “Aveţi grijă că eu mor”.

Ion Duduianu era încarcerat în Penitenciarul Găeşti unde executa o pedeapsă de 10 ani pentru trafic de persoane.

Săptămâna viitoare, Ion Duduianu urma să intre în comisia de eliberare condiţionată.

Comentarii