Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Laura Codruța Kovesi, subiect în 18 dosare penale aflate pe rol

Pe rolul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție "sunt înregistrate un număr de 18 dosare" penale privind-o pe Laura Codruța Kovesi, a transmis procurorul șef secție Gheorghe Stan într-un răspuns oficial către Romanian Community Coalition.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 12.02.2019 - 14:44

În răspunsul primit din partea Secției, semnat de procurorul șef Gheorghe Stan, s-au enumerat cele 18 dosare aflate în curs de instrumentare privind fapte potențial comise de procurorul Laura Codruța Kovesi, pentru o parte dintre ele comunicându-se și o scurtă descriere a faptelor investigate, precum și, în cazul altora, încadrarea juridică a faptelor investigate.

Răspunsul oficial aici.

Comentarii