Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să vină la vot spre a-și alege viitorul local pentru 4 ani

Klaus Iohannis i-a îndemnat pe români să vină la vot spre a-și alege viitorul local pentru următorii patru ani.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 27.09.2020 - 11:14

Klaus Iohannis a transmis o invitație românilor de a veni la secțiile de vot. Președintele României a declarat că este un moment de importanță deosebită pe care românii nu trebuie să-l rateze printr-un absenteism la vot.

„Când sunt alegeri, este foarte important să mergem la vot, să nu lăsăm pe alţii să decidă în locul nostru. Să ne uităm bine la candidaţi şi să îi alegem pe cei care pot face ceva pentru comunitatea în care trăim. Vă invit pe toţi, mergeţi la vot!”, a spus Klaus Iohannis.

Președintele României le-a recomandat românilor să se uite bine la buletinele de vot și să-i aleagă pe cei care sunt în stare să le ofere o școală modernă, un spital dotat ori un parc întreținut.

Comentarii