Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Pixabay.com

Invazie de căpușe în Brăila

Peste 200 de persoane, între care câţiva zeci de copii, au fost muşcate de căpuşe în ultimele patru luni, în judeţul Brăila, potrivit informaţiilor făcute publice, joi, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila.

Mihai Cernea 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2018 - 16:21

De la 1 aprilie şi până în prezent, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila s-au prezentat cu muşcături de căpuşe 210 persoane, între care 166 de adulţi şi 44 de copii.

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină, a declarat pentru Agerpres, că ploile din ultima vreme au împiedicat realizarea acţiunilor de stropire anti-insecte.

"Toată lumea ştie că, dacă plouă, nu se pot face aceste tratamente de dezinsecţie. Angajaţii DSP merg pe teren şi verifică aplicarea tratamentului, dar şi oamenii trebuie să îşi ia măsuri de precauţie, mai ales când merg într-o zonă care nu este stropită de autorităţi", a declarat şeful DSP Brăila.

Citește totul despre:

#braila #căpușe #lazi

Comentarii

loading...