Un cetățean român urmărit pentru un jaf și o crimă comise în Germania a fost capturat în Ungaria

Poliția ungară a anunțat, miercuri, că a arestat un cetățean român care era căutat pentru crimă de autoritățile germane printr-un mandat de arestare european.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 17.05.2017 - 13:45

Poliția ungară a anunțat, miercuri, că a arestat un cetățean român care era căutat pentru crimă de autoritățile germane printr-un mandat de arestare european, transmite agenția MTI citată de TVR.

Poliția germană a solicitat în decembrie 2016 ajutorul poliției ungare pentru depistarea locului unde se ascunde un suspect de crimă.

Conform acuzațiilor, bărbatul în vârstă de 24 de ani făcea parte dintr-o bandă care a intrat cu forța în casa unei femei de 86 de ani, atacând-o și obligând-o să le dea bunurile de valoare. Atacatorii au lăsat-o pe femeie într-o stare gravă, bătrâna murind ulterior din cauza rănilor.

Ceilalți membri ai bandei au fost arestați de poliția germană, însă suspectul român scăpase. În timpul anchetei, s-a stabilit că el a călătorit între Germania și România, prin Austria și Ungaria.

Poliția l-a prins pe bărbat în satul Alsonemedi, județul Pest, și va fi ținut în detenție până când va fi luată decizia de a-l preda autorităților germane.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...