Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Rusia şi-ar fi ales următoarea victimă - deputat european

Vice-președintele Adunării Parlamentare EuroNest, Jacek Saryusz-Wolski, cinsideră că următoarea victimă a agresiunii ruse ar putea fi Letonia,scrie publicația de limbă rusă censor.net, citată de publika.md.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 17.04.2014 - 17:09

Vice-președintele Adunării Parlamentare EuroNest, Jacek Saryusz-Wolski,  cinsideră că următoarea victimă a agresiunii ruse ar putea fi Letonia,scrie publicația de limbă rusă censor.net, citată de publika.md.

"Suntem martorii unor acţiuni, care ne îngrijorează foarte mult pentru că se referă la Letonia. În Crimeea, înainte de a fi anexată la Federaţia Rusă, s-au făcut acţiuni de cercetare a opiniei publice. La fel se procedează şi în Letonia. Deci, se face un plan de reconstrucţie a Imperiului rus", a menţionat deputatul european.

Citește și: Rusia se arată îngrijorată de situația rusofonilor din Letonia

Jacek Saryusz-Wolski spune că deşi obiectivul principal al Rusiei este Ucraina, totuşi Federaţia Rusă ar putea ataca şi alte ţări vecine.

Oficialii ruşi nu au comentat deocamdată declaraţiile oficialului european.

Anterior, ambasadorul Ucrainei în Moldova, Serghei Pirojkov, a declarat că regimul lui Putin se gândeşte la mai mult decât o alipire a Crimeei, iar Rusia nu se va opri doar la Ucraina, ci va dori şi anexarea regiunii transnistrene. Acest punct de vederea fost suţinut şi de directorul de programe IPP, Oazu Nantoi.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...