Rudele agresorului de la aeroportul Orly, împușcat de forțele de ordine după ce atacase o polițistă, au fost puse în libertate

Fratele și vărul francezului care a agresat sâmbătă la aeroportul Orly o femeie-militar dintr-o patrulă, înainte de a fi împușcat mortal, au fost eliberați duminică seara.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 19.03.2017 - 23:40

Fratele și vărul francezului care a agresat sâmbătă la aeroportul Orly o femeie-militar dintr-o patrulă, înainte de a fi împușcat mortal, au fost eliberați duminică seara, la fel precum tatăl acestuia anterior, transmite AFP citată de Agerpres.

"Nu mai există nicio reținere în curs în acest dosar, la acest stadiu al anchetei", a precizat aceeași sursă.

Tatăl și fratele lui Ziyed Ben Belgacem, un bărbat de 39 de ani deja condamnat pentru mai multe jafuri cu violență și trafic de stupefiante, s-au prezentat singuri sâmbătă la comisariatul de poliție. Potrivit declarațiilor acestora, agresorul, după ce a tras asupra polițiștilor în cursul unui control rutier în nordul Parisului cu o oră și jumătate înaintea atacului de la Orly, i-a contactat, mărturisindu-le că a "făcut o prostie".

Vărul lui Ziyed Ben Belgacem s-a prezentat de asemenea, câteva ore mai târziu, la poliție. El l-a întâlnit pe atacator în noaptea de dinaintea desfășurării evenimentelor într-un bar din suburbiile Parisului.

Anchetatorii încearcă să facă lumină în privința parcursului și profilului psihologic ale agresorului, un hoț recidivist care a prezentat semne de radicalizare.

Autopsia acestuia va încerca să determine dacă el se afla sub influența alcoolului sau a stupefiantelor la momentul comiterii faptelor.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...