9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Franța: Profesor evreu, înjunghiat de trei bărbați

UPDATE. Franța: Profesor evreu, înjunghiat de trei bărbați

Un profesor de istorie evreu, care preda la o școală evreiască din Marsilia, în sudul Franței, a fost înjunghit de trei indivizi care au făcut mai multe remarci antisemite, potrivit Agerpres. 

Agresiunea, care nu i-a pus viața în pericol profesorului, el însuși evreu, a avut loc în jurul orei 19.00 GMT, a precizat prefectul poliției, Laurent Nunez, care a subliniat că mijloace de poliție foarte importante au fost desfășurate pentru a-i prinde pe autori.

Cei trei agresori erau pe două scutere. Unul dintre eu purta un tricou cu sigla Statului Islamic și l-a abordat pe profesor în stradă, a declarat procurorul din Marsilia Brice Robin pentru Reuters.

Un alt agresor a arătat o poză de pe telefonul său mobil cu Mohamed Merah, un militant islamist local care a ucis șapte persoane într-o serie de atacuri în sudul Franței în 2012.

“Cei trei indivizi au proferat insulte și amenințări la adresa victimei și apoi au înjunghiat-o în braț și picior. Ei au fost întrerupți de sosirea unei mașini și au fugit”, a adăugat Robin, citat de Reuters.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă