Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Execuţie în stil medieval în Arabia Saudită. Un membru al familiei regale a fost condamnat la moarte pentru o crimă executată acum patru ani

Unul dintre membrii familiei regale din Arabia Saudită a fost condamnat la moarte pentru o crimă săvârşită în anul 2012. Prinţul Turki bin Saud al-Kabir a împuşcat un concetăţean.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 19.10.2016 - 16:17

Unul dintre membrii familiei regale din Arabia Saudită a fost condamnat la moarte pentru o crimă săvârşită în anul 2012. Prinţul Turki bin Saud al-Kabir a împuşcat un concetăţean, în timpul unei dispute, scrie The Telegraph. În faţa acuzaţiilor, prinţul a pledat vinovat.

Sentinţa prinţului al-Kabir ar fi prima după mai bine de 40 de ani de la ultima condamnare care a avut loc în anul 1975. Metoda de execuţie rămâne necunoscută, dar majoritatea celor executaţi în Arabia Saudită sunt decapitaţi cu o sabie, scrie Mediafax.

Doar în anul 2015, în Arabia Saudită au fost executate 158 de persoane.  Acest număr a fost depăşit de statele Iran şi Pakistan.

Casa Regală saudită este formată din sute de membri şi se obişnuieşte foarte rar ca aceştia să fie condamnaţi la moarte. Ultima asemenea execuţie a avut loc în anul 1975, Faisal bin Musaid al Saud fiind condamnat la moarte pentru asasinarea unchiului său, regele Faisal.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...