Berlin: Cancelarul Germaniei așteaptă cu nerăbdare discuțiile cu președintele SUA, Donald Trump

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, așteaptă, cu nerăbdare, o discuție cu președintele american Donald Trump pe numeroase teme, în cadrul întâlnirii bilaterale programate, marți, la Washington, a anunțat purtătorul de cuvânt al cancelarului, Steffen Siebert, potrivit Agerpre

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 13.03.2017 - 15:20

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, așteaptă, cu nerăbdare, o discuție cu președintele american Donald Trump pe numeroase teme, în cadrul întâlnirii bilaterale programate, marți, la Washington, a anunțat purtătorul de cuvânt al cancelarului, Steffen Siebert, potrivit Agerpres.

"Cancelarul așteaptă cu interes ocazia de a avea un schimb de opinii detaliat cu președintele american. Germania și SUA sunt țări partenere, iar lista intereselor comune este amplă. Credem în continuare că schimburile economice libere sunt în avantajul tuturor celor implicați. Nu credem într-o ordine economică globală bazată pe protecționism", a spus purtătorul de cuvânt.

Potrivit sursei citate, întâlnirea dintre cancelar și liderul de la Washington va dura între două ore și două ore și jumătate. Cei doi vor continua apoi discuțiile la un dejun de lucru care va avea loc după întrevedere.

Oficialul a mai afirmat că, în opinia Guvernului german, protecționismul nu este o strategie care să ducă la creștere economică globală.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...
Loading...
loading...