4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiInterlopul Ghenosu a fost arestat la Londra

Interlopul Ghenosu a fost arestat la Londra

Bărbatul a fost arestat preventiv de către poliţia britanică, urmând că după primirea mandatului european de arestare emis de autorităţile române tradus să fie prezentat instanţei Westminster Magistrate Court pentru a dispune asupra executării mandatului european de arestare şi predării către România.

Florin Nicolae Ghinea, zis Ghenosu, a dispărut în luna mai, înaintea unor descinderi ale DIICOT la locuinţa sa. Ulterior, procurorii au cerut arestarea în lipsă în cazul său.

Anchetatorii au ridicat atunci de la percheziţii: 19. 500 de euro, 34. 655 de lei, 6 autoturisme, 21 de laptopuri, două tablete şi 70 de smartphone-uri, au precizat surse judiciare.

Potrivit DIICOT, acţiunea a fost rezultatul investigaţiilor derulate în 20 de dosare instrumentate de către 14 structuri teritoriale ale DIICOT şi Structura Centrală, ce vizează “destructurarea mai multor grupări infracţionale implicate în majoritatea formelor de criminalitate organizată ce intră în competenţa direcţiei, respectiv trafic de droguri de risc şi de mare risc, trafic de persoane, criminalitate informatică, evaziune fiscală, contrabandă precum şi infractiuni cu violenţă, santaj, lipsire de libertate in mod ilegal si tentativă de omor”.

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă