Gospodării inundate la Slatina şi Caracal

Mai multe gospodării din Slatina şi Caracal au fost inundate în urma ploilor abundente de vineri seara, pentru evacuarea apei din curţi intervenind mai multe echipaje de pompieri, conform purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 27.07.2018 - 22:41

Mai multe gospodării din Slatina şi Caracal au fost inundate în urma ploilor abundente de vineri seara, pentru evacuarea apei din curţi intervenind mai multe echipaje de pompieri, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

El a precizat că pompierii intervin pentru evacuarea apei din două gospodării din Slatina şi din trei gospodării din Caracal, deoarece exista riscul ca apa să se infiltreze în locuinţe.

"În municipiul Slatina se intervine la două adrese, pe strada Grădişte, pentru evacuarea apei din curţi. Din cauza nivelului apei, există pericolul ca şi locuinţele să fie afectate. În municipiul Caracal se acţionează pe străzile 1 Decembrie, Antonius Caracalla şi Dezrobirii, pentru evacuarea apei din trei curţi. Şi la aceste adrese exista pericolul ca apa să se infiltreze în locuinţe. Pompierii acţionează cu motopompe şi autospeciale prevăzute cu accesorii pentru asanarea apei", a spus Băsăşteanu".

Nu sunt locuinţe sau anexe gospodăreşti inundate.

Comentarii