Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fondul Suveran de Investiții, înființat prin ordonanță de urgență

Ordonanţa privind Fondul Suvern va fi adoptată în prima şedinţă de Guvern, a anunţat vineri seara preşedintele PSD Liviu Dragnea, după discuţii de câteva ore cu liderii ALDE.

Share

Rl online 0 comentarii

02.11.2018 - 19:33

"Fondul suveran- am convenit acum 2-3 săptămâni să avem această discuţie este o ordonanţă de mare importanţă şi trebuie analizată bine, în acest sens au fost invitaţi şi oficialii din Polonia, să vedem cum funcţionează Fondul lor, e oarecum diferit. Ordonanţa are o formă finală, sunt câteva modificări, credem că e un cadru care elimină orice risc pentru societăţile comerciale şi condiţiile pentru ca un fond suveran să contribuie la dezvoltarea acestei ţări", a declarat Liviu Dragnea.

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunat vineri, la finalul şedinţei coaliţiei de guvernare, că în ședința de Guvern de săptămâna viitoare va fi adoptată OUG pentru înființarea Fondului Suveran de Investiții.

„Ordonanţa are acum o formă finală, Am convenit forma finală. Sunt câteva modificări de formă, câteva precizări şi noi credem că este un cadru care elimină orice risc pentur societăţile comerciale care vor intra în cadrul acestui fond şi de asemenea o ordonaţă care să creeze condiţiile ca un fond suverna şi investiţii în Româţnia să contribuie în mod serios la dezvoltarea acestei ţări aşa cum oriunde în lume aceste fonduri sprijină eocnomia, sprjină investiţiile şi nivelul de trai. Acuma având forma finală săptmâna viitoare în prima şedinţă de Guvern va fi adoptată această ordonanţă. Imediat după ce av fi publicată în Monitorul Oficial vor fi discuţii desore HG care să stea la baza în fiinţării Fondului Suveran. Până la sfârştul acestui an toate aceste actenormative vor fi adoptate urmând ca funcţionarea efectivă să înceapă din 2019”, a precizat liderul PSD.

Comentarii

loading...