Firea, despre candidatura soţului ei, Florentin Pandele, la preşedinţie: Nu m-a consultat

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a declarat vineri, înainte de şedinţa PSD, că nu a fost consultată de soţul ei, primarul Florentin Pandele, în intenţia sa de a candida la preşedinţie, dar că îl susţine în acest demers.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 07.06.2019 - 11:56

"Da, ar fi frumos? Ce frumos ar fi. Soţul meu e un om liber, într-o ţară liberă. Recunosc că, deşi ne consultăm pe deciziile mari, nu m-a consultat cu această decizie, dar îmi susţin soţul", a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă este posibil ca prezidenţiabilul PSD să fie o persoană din exteriorul partidului, Firea a declarat că orice variantă este posibilă, atâta timp că principalul criteriu este acela de şanse pe care le are: "Asta se va decide după o analiză ştinţifică, nu după ureche".

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, a anunţat, joi seară, că intenţionează să candieze la alegerile prezidenţiale ca independent, subliniind că soţia sa, Gabriela Firea, nu îşi doreşte această funcţie. „Astăzi (joi, n.r) m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, nu am făcut niciun plan (...) îmi anunţ candidatura la preşedinţia României ca independent. Voi candidat independent. (...) Sunt primar de 19 ani. Am luat parte la nenumărate campanii. (...) Gabi (Gabriela Firea, primarul general. n.r) a spus de nenumărate ori că nu va candida. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, îmi doresc să trăiască într-o ţară liberă, nu într-o ţară care este instaurată teroarea”, a declarat Florentin Pandele, la RomâniaTv.

 
 

 

Comentarii