Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO. Doi rromi au transmis, live, pe Facebook, momentul spargerii unei maşini. Autorităţile încearcă să stabilească dacă este vorba de o infracţiune sau de o farsă

Doi cetăţeni de etnie rromă din Râmnicu Vâlcea au filmat spargerea unei maşini, în plină zi. Cei doi au transmis, live, pe Facebook, momentul spargerii, iar în înregistrarea publicată pe profilul unuia dintre suspecţi e poate observa agresivitatea cu care au acţionat.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 10.11.2016 - 18:24

Doi cetăţeni de etnie rromă din Râmnicu Vâlcea au filmat spargerea unei maşini, în plină zi. Cei doi au transmis, live, pe Facebook, momentul spargerii, iar în înregistrarea publicată pe profilul unuia dintre suspecţi e poate observa agresivitatea cu care au acţionat.

Autorităţile locale au intrat în posesia înregistrărilor şi analizează materialul pentru a-i putea identifica pe cei doi tâlhari. Până în acest moment nu s-a stabilit dacă este vorba de o farsă, dat fiind faptul că infracţiunea a fost transmisă pe o reţea socială.

Potrivit inspectorului şef la IJP Vâlcea, infracţiunile sesizate pe raza municipiului au scăzut faţă de anii trecuţi. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...