Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Un tablou al lui Andy Warhol a fost vândut cu 35 de milioane de dolari

Un tablou semnat de americanul Andy Warhol, în care apare o sticlă de Coca-Cola pictată în alb şi negru, a fost vândut cu 35,36 milioane de dolari la o licitaţie organizată marţi, în New York, de casa Sotheby's, ...

Share

Andra Dumitru 0 comentarii

10.11.2010 - 14:53

Un tablou semnat de americanul Andy Warhol, în care apare o sticlă de Coca-Cola pictată în alb şi negru, a fost vândut cu 35,36 milioane de dolari la o licitaţie organizată marţi, în New York, de casa Sotheby's, anunţă BBC.

Intitulată "Large Coca-Cola", lucrarea celui mai important reprezentant al curentului pop art era estimată iniţial la 25 de milioane de dolari.

"Tabloul este un reper al creaţiei lui Warhol", spun reprezentanţii casei de licitaţii.

Cu o zi mai devreme, o altă lucrare a lui Warhol a fost vândută la licitaţie cu 63,3 milioane de dolari. Este vorba despre colajul intitulat "Men in Her Life", care are la bază o fotografie a actriţei Elizabeth Taylor.

Citește totul despre:

Comentarii