Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Raportul Comisiei Europene va fi "obiectiv" si "neutru

"Raportul Comisiei Europene din luna mai va fi obiectiv, neutru si fara influente politice, l-a asigurat ieri Michael Leigh, director general al Directiei de Extindere a Comisiei Europene, pe premierul Tariceanu. Oficialul U.E. a subliniat ...

Share

Rl online 0 comentarii

25.03.2005 - 00:00
"Raportul Comisiei Europene din luna mai va fi obiectiv, neutru si fara influente politice, l-a asigurat ieri Michael Leigh, director general al Directiei de Extindere a Comisiei Europene, pe premierul Tariceanu.
Oficialul U.E. a subliniat ca raportul va prezenta toate progresele inregistrate de Romania in ultima perioada.
Premierul roman i-a promis directorului pentru extindere ca Bucurestiul nu va incetini ritmul reformelor, chiar daca documentul va fi pozitiv sau nu.

Citește totul despre:

Comentarii