Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Premiile Jurnalismului de Educatie

Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO organizeaza, cu sprijinul Siveco Romania si in colaborare cu Fundatia pentru stimularea creatiei tehnico-stiintifice, editia 2005 a Premiilor Jurnalismului de Educatie. Evenimentul respectiv ...

Share

Rl online 0 comentarii

21.09.2005 - 00:00
Comisia Nationala a Romaniei pentru UNESCO organizeaza, cu sprijinul Siveco Romania si in colaborare cu Fundatia pentru stimularea creatiei tehnico-stiintifice, editia 2005 a Premiilor Jurnalismului de Educatie.
Evenimentul respectiv urmareste recunoasterea oficiala a celor mai bune lucrari realizate de jurnalistii din domeniu, in perioada 1 octombrie-septembrie 2005. Concursul se va organiza pe patru sectiuni, dupa cum urmeaza: TV (reportaj, talk-show) si web-site; radio; presa scrisa - publicatie periodica si cotidian; carti cu continut educational sau de promovare a unor metode de educatie.
Pentru fiecare sectiune, premiile au o valoare neta de 1.000 de euro.
Pot prezenta candidaturi jurnalistii din presa scrisa si din audio-vizual, dar scriitori, producatori, cercetatori, oameni de cultura, personalitati care si-au facut publica preocuparea pentru sustinerea educatiei si pentru impunerea acesteia ca axa strategica de dezvoltare a Romaniei.
In acest scop, formularele de candidatura - insotite de un CV al autorului, de lucrarea propusa pentru premiu prezentata pe suport de hartie si/sau pe caseta audio/video/CD/DVD - vor fi depuse la Secretariatul Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO pana la data de 25 octombrie 2005.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...