Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Patronii, obligati sa faca instructaj in caz de incendiu

Patronii societatilor comerciale si sefii institutiilor publice vor fi obligati sa faca instructajul angajatilor pentru cazurile de urgenta (incendii, cutremure etc.), prevede un ordin aprobat recent de ministrul Administratiei si Internelor (nr. ...

Share

Camelia Popa 0 comentarii

21.09.2005 - 00:00
Patronii societatilor comerciale si sefii institutiilor publice vor fi obligati sa faca instructajul angajatilor pentru cazurile de urgenta (incendii, cutremure etc.), prevede un ordin aprobat recent de ministrul Administratiei si Internelor (nr. 726/2005). Salariatii vor trebui sa cunoasca atat mijloacele de protectie impotriva incendiilor cu care este dotata societatea sau institutia, cat si actiunile care trebuie intreprinse in situatii de urgenta. Durata instructajului introductiv general nu poate fi mai mica de 8 ore, se arata in ordinul mentionat.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...