10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialCraiova: Tânără la spital după ce a fost bătută de iubitul ei...

Craiova: Tânără la spital după ce a fost bătută de iubitul ei şi s-a aruncat dintr-o maşină

O tânără de 21 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean din Craiova după ce a fost lovită de iubitul său şi, pentru a scăpa, a sărit din maşină, care era în mers, iar tânărul, care a abandonat-o pe fată în stradă, a fost găsit de poliţişti pe un câmp, în timp ce încerca să se spânzure.

Incidentul a avut loc la Craiova, marţi seară, poliţiştii fiind anunţaţi de martori prin 112 că o tânără a căzut dintr-o maşină aflată în mers, potrivit Mediafax.

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că tânăra, Janina Aurica Iov, studentă la Facultatea de Medicină, s-a certat cu iubitul ei, care a început să o lovească pe motiv că nu a vrut să-i spună cu cine a vorbit la telefon.

“Din declaraţiile victimei reiese că cei doi au avut o ceartă, iar tânărul a lovit-o pe fată peste faţă pe motiv că a refuzat să îi spună cu cine a vorbit la telefon. Tânăra a spus că a deschis portiera cu gândul să se salveze şi a căzut pe stradă”, a declarat, miercuri, comisarul Florentina Popescu de la Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Tânăra a fost transportă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, medicii afirmând că aceasta are o fractură la piciorul stâng, iar în urma radiografiilor se va stabili dacă necesită o intervenţie chirurgicală.

Ulterior, poliţiştii au găsit autoturismul tânărului pe un câmp de la marginea Craiovei.

Poliţiştii spun că au intervenit chiar în momentul în care tânărul, în vârstă de 29 de ani, încerca să se spânzure.

“Tânărul a fost imobilizat şi dus la secţie pentru audieri”, a precizat comisarul Popescu.

Potrivit sursei citate, în acest caz a fost întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă