Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

20.000 de slujbe oferite absolventilor la Bursa locurilor de munca

Pana ieri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca identificase 20.033 de posturi care urmeaza sa fie oferite la bursa organizata, la nivel national, vineri, 23 septembrie. Si-au anuntat participarea 1.848 agenti economici la Bursa ...

Share

Magda Antoniu 0 comentarii

21.09.2005 - 00:00
Pana ieri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca identificase 20.033 de posturi care urmeaza sa fie oferite la bursa organizata, la nivel national, vineri, 23 septembrie. Si-au anuntat participarea 1.848 agenti economici la Bursa locurilor de munca pentru absolventi ce va avea loc simultan in 113 agentii judetene si locale, subordonate ANOFM.

Dintre slujbele oferite absolventilor din vara acestui an, 2.183 locuri de munca sunt pentru cei care au terminat o facultate. Cele mai multe locuri de munca sunt oferite in municipiul Bucuresti - 3.900 posturi si judetele Constanta 1.191, Arges 1.124, Cluj 894, Buzau 842, Bacau 746, Sibiu 731, Brasov 555, Arad 508.
Principalele slujbe oferite pentru absolventii de studii superioare sunt pentru inspector asigurare, economist, consultant asigurari, inginer mecanic, inginer constructii civile, agent asigurare, farmacist, consultant financiar, inginer electronist, agent vanzari, inginer chimist, inginer nave, inginer automatist, programator, inginer industria lemnului. Tinerii care au terminat scoli profesionale sau liceul pot opta pentru confectioner articole textile, agent asigurare, confectioner imbracaminte, vanzator, agent de paza si ordine, tamplar universal, lacatus mecanic, lacatus constructii metalice si navale, dulgher, ospatar, precum si aproape o mie de locuri de munca ca muncitori necalificati.
Informatii privind locul de des fasurare a bursei la nivel local se obtin la agentiile pentru ocuparea fortei de munca.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...