VIDEO Incendiu puternic la un depozit de deşeuri electrocasnice din Timişoara

Un incendiu puternic a cuprins, la Timişoara, un depozit de electrocasnice aparţinând societăţii de salubritate Retim, iar fumul gros se poate observa de la depărtare.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 09.09.2017 - 18:54

Un incendiu puternic a cuprins, la Timişoara, un depozit de electrocasnice aparţinând societăţii de salubritate Retim, iar fumul gros se poate observa de la depărtare. Fumul înnecăcios i-a determinat pe timişoreni să-şi închidă geamurile.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” al judeţului Timiş, Elena Megherea, a declarat pentru News.ro că incendiul a izbucnit la depozitul de deşeuri electrocasnice al Retim, societatea de salubrizare din Timişoara, aflat la marginea oraşului, pe Calea Torontalului.

"Este vorba despre un incendiu la un centru de colectare deşeuri suprateran. Arde pe aproximativ o sută de metri pătraţi. Nu sunt victime, iar pericol de extindere la locuinţe nu există. Avem la faţa locului patru autospeciale cu apă şi spumă şi o autosanitară SMURD”, a declarat Elena Megherea.

Poliţistii s-au mobilizat şi ei la punctul de colectare ca să îi ţină pe curioşi la distanţă. Depozitul de deşeuri la care a izbucnit incendiul este situat în apropierea cartierului rezidenţial din Calea Torontalului. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...