15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialUn tânăr din Petroşani susţine că a fost bătut crunt de poliţişti

Un tânăr din Petroşani susţine că a fost bătut crunt de poliţişti

Un tânăr din Petroşani susţine că a fost bătut crunt de oamenii legii pentru că a refuzat să meargă la sediul poliţiei, informează Realitatea.net.

Poliţiştii au recunoscut că au folosit mijloacele de intervenţie din dotare pentru a-l linişti pe bărbat, dar ei consideră că au acţionat conform legii.

Scandalul a început sâmbătă noapte într-un club din Petroşani. Un barman de acolo s-a certat cu o colegă iar fata, disperată, a chemat poliţia.

Au fugit după mine şi m-au călcat în picioare. M-au pus jos şi m-au călcat în picioare. După aceea m-au dus la secţie, iar m-au ameninţat că mă bat să semnez declaraţia. Nu am vrut şi după aia am ieşit afară îi pozam. Mă dureau toate oasele şi au venit să-mi dea doi pumni în gură că îi pozam. Şi când au văzut că vine tatăl meu au fugit”, povesteşte tânărul.

Victima a fost internată la spital dar este în afara oricărui pericol. Poliţiştii se apără însă şi susţin că au acţionat conform legii.

“Bărbatul a fost somat să se oprească, însă a continuat să fugă. Prin urmare, s-a procedat al urmărirea lui. Acesta a fost ajuns în apropiere de un supermarket din zonă. Bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a opus conducerii la sediu, moment pentru care a fost necesară imobilizarea acestuia”, a declarat Alissa Rusu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Tânărul s-a ales cu o amendă de 400 de lei.

 

 

Cele mai citite

Nicu Ștefănuță: „În sfârșit, directiva privind violența împotriva femeilor a fost adoptată”

În ultima sesiune plenară din legislatura actuală, Parlamentului European a votat primul act legislativ al UE privind violența împotriva femeilor și violența domestică, care...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...
Ultima oră
Pe aceeași temă