12.9 C
București
duminică, 25 februarie 2024
AcasăSpecialUn tânăr din Petroşani susţine că a fost bătut crunt de poliţişti

Un tânăr din Petroşani susţine că a fost bătut crunt de poliţişti

Un tânăr din Petroşani susţine că a fost bătut crunt de oamenii legii pentru că a refuzat să meargă la sediul poliţiei, informează Realitatea.net.

Poliţiştii au recunoscut că au folosit mijloacele de intervenţie din dotare pentru a-l linişti pe bărbat, dar ei consideră că au acţionat conform legii.

Scandalul a început sâmbătă noapte într-un club din Petroşani. Un barman de acolo s-a certat cu o colegă iar fata, disperată, a chemat poliţia.

Au fugit după mine şi m-au călcat în picioare. M-au pus jos şi m-au călcat în picioare. După aceea m-au dus la secţie, iar m-au ameninţat că mă bat să semnez declaraţia. Nu am vrut şi după aia am ieşit afară îi pozam. Mă dureau toate oasele şi au venit să-mi dea doi pumni în gură că îi pozam. Şi când au văzut că vine tatăl meu au fugit”, povesteşte tânărul.

Victima a fost internată la spital dar este în afara oricărui pericol. Poliţiştii se apără însă şi susţin că au acţionat conform legii.

“Bărbatul a fost somat să se oprească, însă a continuat să fugă. Prin urmare, s-a procedat al urmărirea lui. Acesta a fost ajuns în apropiere de un supermarket din zonă. Bărbatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a opus conducerii la sediu, moment pentru care a fost necesară imobilizarea acestuia”, a declarat Alissa Rusu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

Tânărul s-a ales cu o amendă de 400 de lei.

 

 

Cele mai citite

După Transnistria, alt pericol în Republica Moldova: Autonomia Găgăuză, cu 98% la sută din locuitori pro-Rusia

În contextul în care pe 28 februarie autoritățile de la Tiraspol ar urma să ceară anexarea Transnistriei la Rusia, este posibil ca Putin...
Ultima oră
Pe aceeași temă