Umilinţă de neimaginat. O tânără a fost obligată să se dezbrace şi să se plimbe goală prin Ploieşti. Care a fost cauza acestui incident

Jandarmii prahoveni au observat, sâmbătă, o tânără complet dezbrăcată în zona McDonalds din Ploieşti. Fata a fost umilită de două prietene cărora le împrumutase o importantă sumă de bani, scrie Republika News.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 12.08.2017 - 21:01

Jandarmii prahoveni au observat, sâmbătă, o tânără complet dezbrăcată în zona McDonalds din Ploieşti. Fata a fost umilită de două prietene cărora le împrumutase o importantă sumă de bani, scrie Republika News.

 În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că fata împrumutase celor două femei suma 400 de lei, în urmă cu trei săptămâni. Acestea din urmă, au sunat-o sub pretextul că vor să-i restituie banii. După ce au discutat într-o maşină, tânăra de 20 de ani a fost dezbrăcată şi obligată să coboare din maşină.

Femeia a depus o plângere împotriva celor care au umilit-o. Agresoarele au fost identificate şi sunt cercetate pentru furt calificat şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, au declarat reprezentanţi ai IPJ Prahova

Citește totul despre:

Comentarii

loading...