Tăriceanu, Dragnea şi Tudose au avut o întrevedere cu preşedintele Iohannis la Cotroceni

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a confirmat miercuri că a avut loc o discuţie la Palatul Cotroceni, marţi, după ceremonia de învestire a noilor miniştri, între şeful statului, preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului şi premierul Mihai Tudose.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 13.09.2017 - 17:18

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a confirmat miercuri că a avut loc o discuţie la Palatul Cotroceni, marţi, după ceremonia de învestire a noilor miniştri, între şeful statului, preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului şi premierul Mihai Tudose, informează Mediafax.

Tăriceanu a fost întrebat dacă a existat marţi, la Palatul Cotroceni, o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, după ceremonia de învestire a noilor miniştri.

”E foarte important dacă am discutat? Vă spun că da, dar aş prefera să discutăm despre subiecte, nu despre agenda care nu atrage interesul public, dacă am stat de vorbă cu preşedintele sau nu am stat. Eu vă pot spune, că nu e secret: da”, a replicat Tăriceanu.

Acesta a afirmat că s-a discutat despre chestiuni ”de interes naţional” şi de viitoarea agendă politică a Româniai. La discuţie au luat parte şi preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose.

”Am discutat cu preşedintele câteva chestiuni de interes naţional, legate de viitoarea agendă politică a României, despre ceea ce trebuie să facem, coordonându-ne eforturile instituţiilor pe care fiecare, astăzi, le conducem”, mai spus Tăriceanu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...