12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialTăriceanu, Dragnea şi Tudose au avut o întrevedere cu preşedintele Iohannis la...

Tăriceanu, Dragnea şi Tudose au avut o întrevedere cu preşedintele Iohannis la Cotroceni

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a confirmat miercuri că a avut loc o discuţie la Palatul Cotroceni, marţi, după ceremonia de învestire a noilor miniştri, între şeful statului, preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului şi premierul Mihai Tudose, informează Mediafax.

Tăriceanu a fost întrebat dacă a existat marţi, la Palatul Cotroceni, o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, după ceremonia de învestire a noilor miniştri.

”E foarte important dacă am discutat? Vă spun că da, dar aş prefera să discutăm despre subiecte, nu despre agenda care nu atrage interesul public, dacă am stat de vorbă cu preşedintele sau nu am stat. Eu vă pot spune, că nu e secret: da”, a replicat Tăriceanu.

Acesta a afirmat că s-a discutat despre chestiuni ”de interes naţional” şi de viitoarea agendă politică a Româniai. La discuţie au luat parte şi preşedintele Camerei Deputaţilor Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose.

”Am discutat cu preşedintele câteva chestiuni de interes naţional, legate de viitoarea agendă politică a României, despre ceea ce trebuie să facem, coordonându-ne eforturile instituţiilor pe care fiecare, astăzi, le conducem”, mai spus Tăriceanu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă