15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialStrângere de fonduri pentru orfanii din Republica Moldova

Strângere de fonduri pentru orfanii din Republica Moldova

Organizaţia Studenţilor Basarabeni (OSB) din Bucureşti  desfăşoară între lunile ianuarie-aprilie campania caritabilă “OSB pentru un zâmbet” menită să ajute la strângerea de fonduri şi de bunuri pentru copiii orfani din Republica Moldova.

Campania se va desfăşura pe ambele maluri ale Prutului, voluntarii de la OSB încercând să facă sărbătoarea Paştelui mai fericită pentru cei 81 de copii de la Şcoala internat-auxiliară din satul Crihana Veche. Potrivit unui comunicat de presă remis românialiberă.ro, din internat lipsesc lucruri de strictă necesitate: produse de igienă personală, îmbrăcăminte şi încălţăminte, manuale şi rechizite şcolare. De asemenea, internatul nu dispune de apă caldă curentă şi necesită reparaţii în unele încăperi.

Cei care doresc, fie ei persoane fizice sau reprezentanţi ai unor companii, pot contribui financiar la contul deschis special pentru această campanie la Banca Transilvania RO70 BTRL 0410 1205 P239 2100. Potrivit comunicatului, OSB va face publice informaţii legate de donaţiile primite, precum şi toate detaliile cu privire la modul în care vor fi folosite acestea.

OSB Bucureşti a apărut ca grup de iniţiativă în anul 2005, având ca misiune promovarea drepturilor tinerilor studenţi basarabeni care se află la studii în România şi educarea lor în spirit naţional, democratic şi pro-european.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...

Sorina Pintea, condamnată la închisoare

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, a fost condamnată la 3 ani şi 6 luni cu executare, printr-o sentinţă pronunţată, astăzi, de Tribunalul Cluj."În...
Ultima oră
Pe aceeași temă