10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialProxenetă din Bârlad, condamnată la patru ani și opt luni de închisoare,...

Proxenetă din Bârlad, condamnată la patru ani și opt luni de închisoare, după ce a obligat o femeie să se prostitueze

O femeie de 31 de ani din Bârlad, a fost condamnată definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare după ce a obligat o femeie să se prostitueze pentru alimente și băutură. În acest caz, doi bărbați au fost condamnați pentru viol.

Curtea de Apel Iaşi a condamnat-o definitiv pe Lorenn Dragomir la patru ani şi opt luni de închisoare pentru trafic de persoane şi lipsire de libertate, după ce, în luna ianuarie a acestui an, a bătut şi a sechestrat o femeie de 34 de ani, obligând-o să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi, conform Mediafax.

De asemenea, magistraţii ieşeni i-au condamnat pe doi dintre bărbaţii respectivi la doi ani şi jumătate de închisoare pentru viol, unul dintre aceştia ajutând-o pe Dragomir la racolarea victimei.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Lorenn Dragomir a fost obligată de instanţă la plata a 4.000 de euro către victimă, cu titlu de daune morale, în timp ce bărbaţii condamnaţi pentru viol vor trebui să plătească, potrivit aceleaşi sentinţe, câte 3.000 de euro.

Potrivit rechizitoriului procurorilor DIICOT, Lorenn Dragomir, în vârstă de 31 de ani, şi o cunoştinţă a victimei au convins-o pe aceasta din urmă să meargă împreună pentru a petrece la un grătar, în municipiul Bârlad. Ulterior, ei s-au abătut de la drum şi au oprit la o locuinţă din Băcani, sub pretextul de a lua ceva de acolo. În casa unui tânăr de 29 de ani, Lorenn Dragomir a lovit-o şi apoi a sechestrat-o pe victimă, în timp ce proprietarul locuinţei a adus mai mulţi bărbaţi din sat care, în schimbul unor produse alimentare şi al unor sticle cu bătură, au întreţinut relaţii sexuale cu femeia de 34 de ani.

“În urma unui apel la numărul de urgenţă 112, poliţiştii s-au deplasat la locuinţa din Băcani, unde au fost găsite mai multe persoane, inclusiv victima, proprietarul imobilului şi femeia de 31 de ani. Din cercetările efectuate, s-a stabilit că femeia de 34 de ani a fost lipsită de libertate timp de aproximativ trei ore, interval în care a fost obligată să întreţină relaţii sexuale, împotriva voinţei sale, cu mai mulţi bărbaţi din Băcani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Femeia de 31 de ani şi proprietarul locuinţei au fost iniţial reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv de Tribunalul Vaslui.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă