10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPolițistul de la Brigada Rutieră, călcat cu mașina de milionarul turc, a...

Polițistul de la Brigada Rutieră, călcat cu mașina de milionarul turc, a murit. Agentul, avansat post-mortem

UPDATEPolițistul de la Brigada Rutieră a fost avansat, post-mortem, în gradul de subinspector de poliţie, pentru fapte de eroism şi sacrificarea vieţii în misiune și va fi înmormântat, duminică, la Cimitirul Ghencea Militar, cu onoruri militare.

Citește și: Polițistul de la Brigada Rutieră a fost avansat, post-mortem, la gradul de subinspector de poliţie

UPDATE:  Milionarul turc va fi acuzat de OMOR calificat și riscă ÎNCHISOAREA PE VIAȚĂ

————

Polițistul de la Brigada Rutieră, Gheorghe Ionescu, care a fost călcat cu mașina de un om de afaceri turc, a murit vineri dimineața. Bărbatul era, de aproape trei săptămâni, în comă.

Polițistul, în vârstă de 44 de ani, a fost diagnosticat cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav cu focare hemoragice multiple şi edem cerebral difuz, fractură fronto-parietală stângă, traumatism toracic forte cu multiple fracturi costale şi fractură sternală, contuzie pulmonară stângă şi hemotorax stâng, traumatism abdominal sever cu ruptură splenică, contuzie pancreatică şi multiple leziuni mezenterice cu ischemie de intestin subţire, contuzie renală stângă şi hematom retroperitoneal minim.

Citește și: Referat. Dezvăluiri ȘOCANTE despre accidentul produs de omul de afaceri turc

Gheorghe Ionescu a fost accidentat în urmă cu trei săptămâni de către un om de afaceri turc, în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Omul de afaceri turc, care l-a accidentat grav un poliţist, a condus sub influența băuturilor alcoolice. Proba de sânge recoltată după accident a relevat că Abdullah Atas avea o alcoolemie de 1,65 la mie.

Citește și: Ce spune Raed Arafat despre starea de sănătate a polițistului călcat cu mașina de milionarul turc

Turcul Abdullah Atas a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile pentru tentativă de omor și ultraj. 

 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă