Traficul rutier a fost reluat în județul Satu Mare, după un accident soldat cu 13 răniți

Cel puţin 13 persoane au fost rănite, luni, după ce un camion şi un autocar s-au ciocnit pe DN 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 12.09.2017 - 08:22

UPDATE 21,45: Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că traficul rutier a fost reluată pe DN19, luni, începând cu ora 20,45, între localitățile Pișcolt și Petrești din județul Satu Mare.

"Este un autocar sârbesc — atât șoferul, cât și cei 36 de pasageri sunt cetățeni sârbi — care venea dinspre Oradea spre Satu Mare, iar între localitățile Petrești și Pișcolt a acroșat o autoutilitară care circula din sens opus. Urmează să se stabilească cauzele acroșajului. Cert este că a lovit partea din spate a autoutilitarei, cei din acest vehicul nu au suferit răni. Cei răniți sunt din autocar, care a ieșit în decor și s-a răsturnat într-o parte în șanț. Este vorba de 13 persone transportate la spital. S-a solicitat un elicopter, care a dus o femeie la Oradea la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, Răducu Silaghi.


Cel puţin 13 persoane au fost rănite, luni, după ce un camion şi un autocar s-au ciocnit pe DN 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare.

Victimele sunt conştiente şi, potrivit primelor informaţii nu există persoane încarcetate. Pentru salvarea răniţilor a fost solicitat un elicopter SMURD.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, luni, că un grav accident de circulaţie s-a produs pe DN 19, în localitatea Petreşti din judeţul Satu Mare.

Din primele informatii sunt cinci victime, cu diferite traumatisme şi escoriaţii, însă toate persoanele sunt conştiente, nefiind victime încarcerate.

La faţa locului intervin patru echipaje de prim-ajutor SMURD şi două ambulanţe SAJ Satu Mare, o autospecială de descarcerare şi o autospecială de stingere.

De asemenea, a fost solicitat un elicopter SMURD, pentru a prelua şi transporta victimele la unităţile spitaliceşti.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...