16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialPeste 100 de oameni îi aduc un ultim omagiu actorului Nae Lăzărescu

Peste 100 de oameni îi aduc un ultim omagiu actorului Nae Lăzărescu

Peste 100 de persoane au venit, vineri, să îi aducă un ultim omagiu actorului Nae Lăzărescu, al cărui trup neînsufleţit a fost depus, vineri, la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”.

Printre personalităţile care venit îşi exprime regretul faţă de pierederea marelui actor se numără Mitică Popescu, Gabriel Dorobanţu, Cristina Stamate, Vasile Muraru, Corina Chiriac şi Alexandru Arşinel.

Trupul neînsufleţit al actorului Nae Lăzărescu a fost depus vineri, în jurul orei 14.00, în foaierul Teatrului de Revistă “Constantin Tănase” din Capitală, pentru ca prietenii, colegii şi cei care l-au aplaudat pe scenă de-a lungul timpului să-i aducă un ultim omagiu.

La ieşirea din foaier există şi un caiet în care cei care vin să poată să-şi scrie un ultim gând în memoria cunoscutului actor.

Citeşte şi: A murit NAE LĂZĂRESCU la 72 de ani. Suferea de o afecţiune a ficatului

De asemenea, pe un monitor instalat în sală sunt proiectate imagini din scheciurile pe care Nae Lăzărescu le-a realizat împreună cu Vasile Muraru.

Sicriul este înconjurat de flori şi coroane, trimise, printre alţii, de preşedintele Traian Băsescu, de premierul Victor Ponta, dar şi de Teatrul “Constantin Tănase”, unde Nae Lăzărescu a lucrat aproape 50 de ani.

Actorul Nae Lăzărescu s-a stins din viaţă joi, după lupta cu o boală grea, dar a lăsat în urmă doar zâmbete şi amintiri pline de amuzament.

Sâmbătă, Nae Lăzărescu va fi înmormântat la Focşani, în oraşul natal al soţiei sale, care este şi ea actriţă de comedie.

Cele mai citite

Tradiţii în Joia Mare. Cum vopsim ouăle cu ingrediente naturale

În Joia Mare se prepară mâncărurile care vor fi puse pe masa de Paşte şi se vopsesc ouăle. Iar în timp ce unele gospodine...

Chiliman, dezgropat din panseluțe pentru a preveni olifirea lui “Geoge Tuță”

Ilustrație: Marian Avramescu Partidul Național Liberal (PNL) l-a dezgropat pe fostul edil Andrei Chiliman de sub un rond de flori cu panseluțe de mii...

Blinken se asigură că Israelul nu va ataca orașul Rafah fără un plan umanitar

Secretarul de stat american Antony Blinken s-a deplasat miercuri la Kerem Shalom, punct de trecere pentru ajutorul umanitar dinspre Israel către Fâşia Gaza, informează...
Ultima oră
Pe aceeași temă