9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialParchetul General cere dosarul fiului judecătoarei Cîrstoiu, care a ucis trei oameni...

Parchetul General cere dosarul fiului judecătoarei Cîrstoiu, care a ucis trei oameni în timp ce conducea beat . Ancheta stagna din 2011

 Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi  Justiţie anunţă că a  solicitat Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa dosarul având ca obiect accidentul rutier provocat de numitul Cergan  Florin în anul 2011 şi soldat cu decesul a 3 persoane, pentru a analiza oportunitatea preluării în vederea efectuării urmăririi penale de către procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică.

 In mod bizar, din 2011 nu s-a finalizat un dosar accident de circulaţie.

Florin Cergan era preot şi conducea în stare de ebrietate. El a fost suspendat de Biserică.

Mama lui, judecătoarea Veronica Cîrstoiu,  a fost judecătoare şi la Dîmboviţa.

Acum , Florin Cergan şi mama sa, judecătoarea Veronica Cîrstoiude la Curtea de Apel Bucureşti  sunt arestaţi preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzaţi de trafic de influenţă şi luare de mită.

Judecătoarea este acuzată ca ar fi luat drept mită, în mai multe tranşe şi pentru aranjarea mai multor dosare penale,  suma totale de peste 1.000.000 de euro.

Florin Cergan  a fost  prins joi seara în flagrant cu 50.000 de euro , bani pe care trebuia să+i dea mamei sale, care , la rîndu-i, urma să-i dea altui magistrat pentru trafic de influenţă într-un dosar penal.

 

Judecătoarea Veronica Cîrstoiu a devenit celebră în februarie 2012 cînd, alături de colegele ei de complet Luminiţa Bădescu şi Dumitriţa Piciarcă, a anulat condamnarea definitivă la 7 ani închisoare a lui Dinel Staicu. Atunci, Inspecţia Judiciară a solicitat pedepsirea judecătoarelor, dar Secţia de judecători nu a acceptat nota de constatare a Inspecţiei .

De remarcat faptul că judecătorii CSM HORAŢIUS DUMBRAVĂ, ALEXANDRU ŞERBAN şi CRISTI DĂNILEŢ au susţinut pedepsirea judecătoarelor.

 

 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă