Metrorex va avea director intermar timp de patru luni

Metrorex are un nou director, Ion Constantinescu, ce va asigura intermatul timp de patru luni, perioadă care se poate prelungi. Fostul șef al companiei, Marin Aldea, a fost demis de Ministrul Transporturilor, însă a revenit în funcția de Director Strategie Planificare Resurse.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 03.11.2017 - 19:48

Metrorex are un nou director, Ion Constantinescu, ce va asigura intermatul timp de patru luni, perioadă care se poate prelungi. Fostul șef al companiei, Marin Aldea, a fost demis de Ministrul Transporturilor, însă a revenit în funcția de Director Strategie Planificare Resurse. 

Consiliul de Administraţie al Metrorex a aprobat, în şedinţa din 3 noiembrie 2017, depunerea mandatului lui Marin Aldea şi revenirea acestuia pe funcţia de Director Strategie Planificare Resurse în cadrul Metrorex.

 

De asemenea, Consiliul de Administratie al Metrorex a mai decis, cu unanimitate de voturi, ca Ion Constantinescu să fie numit director interimar pe o perioadă de 4 luni cu posibilitatea de prelungire.  Acesta ocupă acum funcţia de director Strategie Planificare Resurse.

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anunţat vineri dimineaţa, după incidentul de la staţia de metrou Eroilor, că a luat decizia demiterii directorului general al Metrorex, Marin Aldea, şi a directorului de Exploatare, Liviu Daniel Dinu.

Un tren de metrou a oprit la aproximativ 200 de metri de staţia Eroilor, sensul dinspre Politehnica, călătorii fiind evacuaţi, din cauza unui scurtcircuit. Circulaţia trenurilor a fost oprită. Incidentul a avut loc la ora 5.24, pe tronsonul Eroilor-Politehnica, pe firul 1.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...