VIDEO Incendiu la bordul unei nave de război. Vaporul fusese construit acum 30 de ani

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la bordul unei nave militare românești care se afla ancorată în portul militar Constanța.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 31.10.2017 - 10:36

UPDATE 21,00   Nava la bordul căreia a izbucnit incendiul este dragorul maritim 24 "Locotenent Remus Lepri", intrat în dotarea Armatei Române în anul 1986.

“În seara aceasta, la bordul dragonului maritim 24 a avut loc un incident în compartimentul mașini al navei. Grupele de vitalitate ale navei, ale portului militar Constanța, au acționat în conformitate cu procedurile de operare în vigoare. S-a apelat pentru sprijin și pentru rapiditate, prin 112, la ISU Dobrogea, care au venit cu promptitudine și ne-au ajutat. În momentul de față incendiul a fost lichidat. Evaluăm situația și urmările pentru a vedea exact care sunt pașii următori. Nu sunt victime, nu sunt, până în momentul de față, nici oameni răniți sau intoxicați cu fum. Toată situația se află sub control. O să cercetăm și o să vedem exact din ce cauză a izbucnit incendiul respectiv. La bordul navei erau militarii care se află în serviciul de permanență, 24 de ore, și și-au desfășurat activitatea cu rigoarea militară care ne caracterizează. Muniția și armamentul din zona respectivă au fost evacuate de urgență pe dana militară. S-au luat toate măsurile în conformitate cu procedurile în vigoare. Sunt 24 militari pe unitate”, a declarat comandorul Mihai Panait, șeful de stat major al Comandamentului Flotei Maritime.


Un incendiu a izbucnit, luni seară, la bordul unei nave militare românești care se afla ancorată în portul militar Constanța.

Nava afectată este un dragor maritim.

Nicio persoană nu este rănită. Angajații Ministerului Apărării și pompierii fac eforturi pentru a stinge focul.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...