Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Igaş: Reorganizarea administrativ-teritorială ar trebui făcută în 2011

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a afirmat că este necesar ca procesul de reorganizare administrativă să fie demarat anul acesta astfel încât alegerile locale din anul 2012 să aibă loc pe noua configuraţie ...

Share

maria cocuți 0 comentarii

08.08.2011 - 12:41

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a afirmat că este necesar ca procesul de reorganizare administrativă să fie demarat anul acesta astfel încât alegerile locale din anul 2012 să aibă loc pe noua configuraţie teritorială, potrivit NewsIn.

"Dacă discutăm de reorganizare, cred că ar trebui făcută în anul 2011, astfel încât înainte de alegerile din 2012 să intre în vigoare aceste măsuri de reorganizare şi noul executiv la nivel local şi judeţean să intre pe noua formă, începând de la alegerile locale din 2012", a declarat Igaş, înainte de începerea şedinţei de luni a Biroului Permanent Naţional al PDL.

Deputatul PDL Sulfina Barbu crede că finalizarea procesului înainte de alegeri este posibilă doar dacă procesul este iniţiat din această toamnă. "Primele etape trebuie să aibă loc toamna aceasta: restructurarea serviciilor deconcentrate, transferul de atribuţii către autorităţile locale. Dacă este posibil până la alegerile din 2012, este foarte bine", a spus Barbu.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...