Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO VIDEO Stanoevici, către Gabriela Firea, la inaugurarea statuii principelui de Monaco: Prezența dumneavoastră aici ne demonstrează că circul are și un foarte frumos viitor

Directorul circului Globus și fost ministru pentru Românii de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, i-a spus, miercuri, primarului general al Bucureștiului, Gabriela Firea, că ”prezența dumneavoastră aici, doamnă primar general, ne dovedește o dată-n plus că circul românesc nu are numai un trecut și un prezent, ci și un foarte frumos viitor”, scrie Recorder.ro. Declarația a fost făcută în contextul dezvelirii unui monument dedicat principelului Rainier de Monaco, în valoare de 1,8 milioane de euro, în Parcul Circului.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 05.10.2017 - 13:32

Directorul circului Globus și fost ministru pentru Românii de Pretutindeni, Bogdan Stanoevici, i-a spus, miercuri, primarului general al Bucureștiului, Gabriela Firea, că ”prezența dumneavoastră aici, doamnă primar general, ne dovedește o dată-n plus că circul românesc nu are numai un trecut și un prezent, ci și un foarte frumos viitor”, scrie Recorder.ro.  Declarația a fost făcută în contextul dezvelirii unui monument dedicat principelului Rainier de Monaco, în valoare de 1,8 milioane de euro, în Parcul Circului. 

La dezvelirea statuii, Bogdan Stanoevici i s-a adresat Gabrielei Firea: „Prezența dumneavoastră aici, doamnă primar general, ne dovedește o dată-n plus că circul românesc nu are numai un trecut și un prezent, ci și un foarte frumos viitor“.  La final s-a strigat „Trăiască Circul!“, iar doamna primar general a spus „Doamne ajută!“. 

Urmăriți mai jos clipul video realizat de Recorder: 

La inagurarea statuii, au fost prezenți prințesa Stephanie de Monaco, ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, ambasadorul Principatului de Monaco in Romania, E.S. Robert Fillon, ambasadoarea Frantei la Bucuresti, E.S. Michelle Ramis si A.S.R. principele Radu Duda.

Ansamblul reprezintă ” un omagiu adus Principelui Rainier de Monaco, intemeietorul Festivalului International de la Monte Carlo”, a precizat Gabriela Firea. Proiectul realizarii si amplasarii unui monument de for public dedicat “PRINTULUI RAINIER AL III- LEA DE MONACO” a fost demarat in anul 2011. Costul total al lucrarii este de 9.450.924,05 lei, TVA inclus, pret ce include si relocarea acestuia. 

 

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...