FOTO. Zeci de persoane au participat la parastasul organizat pentru îndrăgita artistă Mădălina Manole, la şapte ani de la deces

Zeci de persoane au participat, sâmbătă, la parastasul de şapte ani făcut de familia Mădălinei Manole la mormântul acesteia.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 08.07.2017 - 20:24

Zeci de persoane au participat, sâmbătă, la parastasul de şapte ani făcut de familia Mădălinei Manole la mormântul acesteia, potrivit Mediafax.

Pe 14 iulie se împlinesc şapte ani de când Mădălina Manole a murit. Familia i-a organizat, sâmbătă, parastasul de şapte ani. Rudele au venit în jurul prânzului, iar un preot a oficiat o slujbă şi la mormântul cântăreţei, tatăl spunând că sâmbătă Mădălina Manole a fost “primită în rândul creştinilor”.

”Şapte ani. Greu. Foarte greu. Şi greu va rămâne în continuare cât stăm pe pământ. Să-ţi pierzi o aşa fiinţă, copilul tău iubit, nu este aşa de uşor. Mergem înainte. Trebuie să-i facem cele crestineşti. Azi (sâmbătă n.r.) este ca o reînmormânatare a ei. Azi (sâmbătă - n.r.) a fost primită în rândul creştinilor, e prima slujbă, acum o primeşte în rândul creştinilor şi începând de acum se fac pomenirile până la şase săptămâni ca un om care a murit acum. Trebuie să-mi fac datoria atât faţă de copilul meu, cât şi faţă de mama ei, care a murit cu supărarea astea în suflet, că nu trăieşte să-i facă fetei parastasul de şapte ani. Îmi duc crucea cât pot”, a declarat Ion Manole, tatăl Mădălinei.

Părintele cântăreţei a rămas impresionat de numărul mare de persoane care au venit la mormântul fiicei lui.

“Au venit cei cărora Mădălina le-a alinat sufletul cu melodiile. Au venit cu o floare, o lumânare şi poate vede şi ea de acolo că a avut destui admiratori”, a mai declarat Manole.

Daniel Gheorghe, unul dintre prietenii Mădălinei Manole, a venit şi anul acesta cu o scrisoare adresată artistei: “Din iulie 2010 aştept să mă sune. Şapte ani fără Mădălina, de dor, de durere. În fiecare an îi tranmsit o scrisoare, în speranţa că o va citi. În fiecare scrisoare scriu ce am învăţat eu de la Mădălina, să iubesc oamenii şi să iert”.

”Suntem din Vălenii de Munte, ne-a fost dragă. Şi cântecele, au trecut şapte ani. Nu ne vină să credem. De aceea am şi venit”, a spus o femeie care aprindea o lumânare.

Potrivit angajaţilor cimitirului, Petru Mircea a venit în jurul orei 7.00 şi a lăsat o jerbă de flori albe, pe care scria “ 7 ani cu sufletul gol. Te vom iubi mereu”.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...