Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

EXCLUSIV Fostul şef al Fiscului, Gelu Diaconu, i-a prezentat lui Tudose proba că ANAF primise indicaţii să controleze marile firme de consultanţă din România

După ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut lui Gelu Diaconu probe că "de la cel mai înalt nivel al Guvernului" s-a cerut ANAF să declanşeze un control la cele mai mari firme de audit din România - PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst & Young şi Deloitte - fostul şef al Fiscului a declarat, pentru România Liberă, că a discutat cu premierul Tudose şi i-a prezentat o parte dintr-un email.

Share

Mircea Marian 0 comentarii

Actualizat: 10.10.2017 - 12:52

După ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut lui Gelu Diaconu probe că "de la cel mai înalt nivel al Guvernului" s-a cerut ANAF să declanşeze un control la cele mai mari firme de audit din România - PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst & Young şi Deloitte - fostul şef al Fiscului a declarat, pentru România Liberă, că a discutat cu premierul Tudose şi i-a prezentat "o parte însemnată" dintr-un email. Diaconu l-a făcut mincinos pe Dragnea şi a arătat că acum dovezile sunt la premier.


UPDATE marți, 12.50: Marți, fostul șef al Fiscului a publicat, pe contul său de Facebook, e-mailul că ”de sus” s-a comandat un control la marile firme de consultanță. 

 


"Nu am ce dovezi să ofer unui mincinos profesionist ca Dragnea care, în pofida evidenței, a negat public că ar fi avut vreo legătură cu Teldrum. Dar, că să înțeleagă cum stau lucrurile în acest moment,  am transmis o parte însemnată din mailul  respectiv premierului Tudose, în speranța că prim ministrul își va face curat în propria ograda în funcție de interesele României! Numai un nebun poate crede că va reuși să mintă toată România încercând să ascundă mizeria ordinară a controalelor la comandă sub preș", a spus Gelu Diaconu, pentru RL.

În această dimineaţă, Gelu Ștefan Diaconu a scris pe Facebook că de la vârful PSD/Guvern s-a transmis printr-un email către vicepreședintele ANAF, Bogdan Stan, solicitarea de a începe analiza și acțiuni de control la cele mai mari patru firme de audit-PricewaterhouseCoopers, KPMG, Ernst & Young și Deloitte. Ulterior, Dragnea a afirmat că nu urmăreşte "toate prostiile de pe Facebook" şi i-a cerut lui Diaconu să prezinte dovezi.Citește totul despre:

Comentarii