15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialFemeie ucisă de fostul concubin, condamnat pe viață pentru crimă

Femeie ucisă de fostul concubin, condamnat pe viață pentru crimă

O crimă oribilă a avut loc, zilele trecute, în Constanța. O tânără a fost ucisă chiar în propria casă de fostul concubin. Amalia Mihaela Bahan era în propria locuință, împreună cu copiii săi și prietenul său. La un moment dat, la ușă a bătut Nicolae Gociu, fostul său concubin. Acesta nu a stat mult pe gânduri și a înjunghiat-o pe femeie. Țipetele sale i-au alertat pe cei din casă. Criminalul și-ar fi provocat apoi niște tăieturi, probabil pentru a da vina pe prietenul victimei.

Polițiștii au fost anunțați prin 112 și au ajuns la timp pentru a-l reține pe agresor. La fața locului a ajuns și o ambulanță care a transportat-o pe femeie la spital. Medicii spun că era înjunghiată în zona abdominală dreaptă, avea o plagă în regiunea claviculară stângă, se afla în şoc hipovolemic şi stop cardio-respirator. Femeia a decedat după câteva ore, în spital.

Gociu, criminal cu două decenii de temniță

Nicolae Gociu a mai făcut pușcărie, tot pentru crimă. Vecinii spun că acesta și-ar fi ucis părinții iubitei de atunci, iar pe ea ar fi rănit-o grav. A fost condamnat la închisoare pe viață, dar a executat 20 de ani, după care a fost eliberat. Se întâmpla în 2013.

A reclamat la poliție că este terorizată

Gociu și victima ar fi avut o relație în tinerețe. După ce a fost eliberat, acesta a încercat să reia relația. Femeia ar fi depus mai multe plângeri la Poliție, în care spunea că este terorizată de Gociu. ”Fata a depus plângere cu o săptămână înainte. Întrebați-i de ce nu au luat nici o măsură. Are mesaje, tableta e plină de mesaje, și telefonul, și le a pus pe masă acolo”, a declarat concubinul victimei, pentru TV Neptun. ”A depus vreo patru plângeri la Poliție din câte știu eu, și nu le-au luat în considerare. Și am înțeles că a tot venit și a urmărit-o pe la geam, pe stradă, când venea de la serviciu”, a spus și o vecină a fetei, potrivit sursei citate.   

CONDOLEANŢE

Tristețe și revoltă

Apropiații victimei au lăsat mesaje pline de durere pe rețelele de socializare, dar și de revoltă. ”Scumpa mea prietenă, suflet cald și frumos, nu-mi pot stăpâni lacrimile și nu pot crede ceea ce ai pățit… Ai plecat prea devreme dintre noi și ai lăsat în urmă trei copii, pentru care numai tu știi cât te-ai luptat să-i crești”, a scris o prietenă. ”Nici în trecut, dar nici de acum încolo autoritățile nu se vor implica. Trebuie să fie omul măcelărit ca să poată lua măsuri”, a spus altcineva.

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Premierul Ciolacu a convocat ședința de guvern la Timișoara, unde PNL a acceptat să susțină candidatul PSD

Ședința de guvern din ziua de joi, 25 aprilie 2024, se va desfășura la Timișoara, reiese din comunicatele transmise de Guvernul României. Programul oficial al...
Ultima oră
Pe aceeași temă