Cei 600.000 de protestatari care au ieşit, duminică, în stradă au fost aplaudaţi în Plenul Parlamentului pentru că au determinat guvernul să abroge OUG 13

Cei peste 600.000 de mii de protestatari care au ieşit, în stradă, în Bucureşti şi în ţară au fost aplaudaţi, luni, în şedinţa de plen a Parlamentului pentru că au determinat guvernul Grindeanu să abroge OUG pentru modificarea Codului penal şi a celui de procedură penală.

Share

Iulia Iancu 0 comentarii

Actualizat: 06.02.2017 - 17:41

Cei peste 600.000 de mii de protestatari care au ieşit, în stradă, în Bucureşti şi în ţară au fost aplaudaţi, luni, în şedinţa de plen a Parlamentului pentru că au determinat guvernul Grindeanu să abroge OUG pentru modificarea Codului penal şi a celui de procedură penală, la îndemnul senatorului PNL Florin Cîţu.

Plenul reunit al Parlamentului a răspuns apelului adresat de Florin Câţu şi i-au aplaudat pe protestatari.


Citeşte şi: FOTO+VIDEO. Peste 300.000 de oameni au protestat în fața Guvernului. În toată ţara, peste 600.000 de manifestanţi au ieşit în stradă. Cabinetul Grindeanu a abrogat OUG controversată. 1.000 de contramanifestanţi au cerut demisia preşedintelui

Protestele față de Ordonanța privind Codurile Penale continuă, duminică, în vreme ce Guvernul Grindeanu a abrogat Ordonanța 13, prin care au fost modificate Codul Penal și Codul de Procedură Penală. La Cotroceni, aproximativ 100 de pensionari cer demisia președintelui Iohannis.

 

 

Citește totul despre:

Comentarii