Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

#Colectiv 1 AN. Ambasadorul Statelor Unite: Românii trebuie să continue lupta împotriva corupției

La un an de la tragedia din Clubul Colectiv, când este comemorată memoria victimelor, Ambasada SUA la București "îi încurajează pe români în lupta lor împotriva corupției și în efortul de a construi o Românie sigură, democratică și prosperă".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 30.10.2016 - 16:29

La un an de la tragedia din Clubul Colectiv, când este comemorată memoria victimelor, Ambasada SUA la București "îi încurajează pe români în lupta lor împotriva corupției și în efortul de a construi o Românie sigură, democratică și prosperă", informează Agerpres.

Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, a lansat acest îndemn într-un mesaj postat duminică pe contul de Facebook al misiunii diplomatice.

"Astăzi ne amintim de cei care și-au pierdut viețile sau au fost răniți în tragicul incendiu, care putea fi prevenit, de la Colectiv, de acum un an. Din tragedie a răsărit speranța. Zeci de mii de români s-au adunat pașnic pentru a-și exprima dorința unei Românii lipsite de corupție, cu o guvernare transparentă, ce răspunde nevoilor cetățenilor și este deplin implicată într-o Europă întreagă, liberă și în pace. Acum, când le plângem din nou pe victime, Ambasada Statelor Unite îi încurajează pe români în lupta lor împotriva corupției și în efortul de a construi o Românie sigură, democratică și prosperă", se arată în mesajul ambasadorului Hans Klemm.

Pe contul de Facebook al Ambasadei SUA la București a fost schimbată fotografia de copertă în memoria victimelor tragicului eveniment care a avut loc în urmă cu un an în Clubul Colectiv.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...