Doi orădeni, prinși în flagrant de polițiști în timp ce vindeau droguri

Poliţiştii de la Serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT au prins, luni, într-o parcare din Oradea, doi bărbaţi care încercau să vândă 200 de grame de amfetamină şi 200 de pastile de ecstasy contra sumei de 30.000 lei.

Share

Rl online 0 comentarii

22.06.2020 - 20:50

Alte aproape 1.500 de comprimate de ecstasy şi jumătate de kilogram de amfetamină au fost ridicate de poliţişti de la cei doi bărbaţi.

Potrivit IGPR şi DIICOT, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea - Serviciul Antidrog şi procurorii DIICOT - ST Oradea au prins în flagrant, într-o parcare din municipiul Oradea, doi bărbaţi de 49 şi 28 de ani, bănuiţi de trafic intern şi internaţional de droguri de mare risc.

Aceştia au fost prinşi în timp ce încercau să valorifice 200 de grame de amfetamină şi 200 de comprimate de ecstasy, droguri de mare risc.

Totodată, în urma efectuării a două percheziţii domiciliare, poliţiştii au descoperit şi ridicat 503 grame de amfetamină, 1.430 de pastile de extasy, 22 de pastile parţial rupte, 17 grame fragmente de pastile de extasy, 13 grame de pulbere provenită din pastilele de extasy, un cântar de mare precizie, 6.786 de lei şi 415 euro, care ar proveni din trafic de droguri. Drogurile au fost indisponibilizate în vederea expertizării.

Bărbatul de 49 de ani este bănuit că, în cursul lunii mai, ar fi introdus în ţară din Germania o cantitate mare de amfetamină şi pastile extasy în vederea comercializării către alţi distribuitori şi consumatori de pe raza judeţului Bihor, la preţuri de 250 - 300 lei/gr. de amfetamină şi 60 - 100 lei/pastilă de extasy.

Cei doi bărbaţi au fost duşi la sediul DIICOT din Oradea, urmând ca procurorii să dispună măsurile legale după audierea lor.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Comentarii