Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Denunțul la adresa fostului șef SRI, scos de DNA, după 4 ani

Jurnalista Sorina Matei continuă dezvăluirile despre denunțul la adresa fostului șef SRI, dosar făcut pierdut de Direcția Națională Anticorupție.

Share

Rl online 0 comentarii

23.05.2019 - 11:46

“După ce s-a pierdut denunțul 4 ani, a fost regăsit ca și când, de panică se redeschide și dosarul clasat în care nu a fost denunțul regăsit. Și io tot n-am înțeles cine a rezolutat și denunțul și sesizarea din oficiu fără denunț.✌️ Toate astea când? În 4 zile după...4 ani.
Păi denuntul a fost pierdut 4 ani. 2015-2019/4 ani 18 mai 2019. Sâmbătă am scris eu că a dispărut. Ceea ce în mod uluitor susținea DNA de o săptămâna jumătate. Că ceva ce a fost nu mai e. A été disparu. Abracadabra.
20 mai 2019. Luni au regăsit denunțul.
22 mai 2019. Și miercuri aka AZI adicătelea TODAY cer redeschiderea dosarului închis de Budăi fără denunț. Pe care denunț l-au regăsit luni”, a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

loading...