Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

De ziua Finlandei, copiii medicului Smicală nu și-au primit dulciurile, ce le-au fost confiscate

Într-o postare pe Facebook, Camelia Smicală, ai căror copii au fost luați de protecția copilului din Finlanda, descrie un nou abuz din partea statului finlandez.

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 06.12.2018 - 16:23

Camelia Smicală le-a cumpărat copiilor dulciuri de Sfântul Nicolae, dar acestea le-au fost confiscate.

"Le-am cumpărat copiilor dulciuri și cadouri să își pună singuri în papuci de Sfântul Nicolae. Le-am făcut și pachețele pentru ceilalți copii din centre, să vină și la ei Moș Nicolae. Toate dulciurile le-au fost confiscate și nu au avut voie sa se bucure de Moș Nicolae. Maria și-a pus papucii degeaba. Bineînțeles că nici la biserică nu au voie, deși e hramul bisericii.

Mulțumim Finlanda! De ziua ta ni l-ai furat și pe Moș Nicolae!", a scris mama pe Facebook.

Camelia Smicală este o româncă ce a căzut victimă sistemului finlandez de protecție a copilului. Și, mai ales, au de suferit copiii ei, de care a fost despărțită în mod brutal, iar toate intervențiile sale la autorități au fost în zadar.

Comentarii

loading...